HarveyDent Napisano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Zacina mi się ( a w zasadzie zacięła na amen) blokada PushLock w mojej Rebie. Czy starszy PopLock jest kompatybilny i będzie działać ? No chyba że są inne rozsądne cenowo opcje ? Edytowane 13 Czerwca 2016 przez HarveyDent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Piasku Ci nie wlecialo? To można szybko rozebrać i wyczyścić, budowa nieskomplikowana Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Przedmuchane, nasmarowane i zachowuje się dokładnie jak na filmiku Ktoś ma jakiś manual jak to rozebrać ? No i co z tym PopLock'iem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Ściągnąłem, rozebrałem (jedna śrubka od spodu) wyczyściłem (zasyfione bardzo nie było) nasmarowałem i dalej to samo. Zamówiłem PopLocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Poplock bedzie ok, blokada od sutora także, i inne także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Mam ten sam problem. Rock shock to złom. Bo ta manetka prawie od nowości mi się zacinała. A widzę że na necie ludzie to samo mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 (edytowane) PopLock zamontowany, działa i konstrukcyjnie jest to znacznie lepiej opracowane. IMHO powinno działać bezproblemowo bez zacinania. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez HarveyDent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 11 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Poplock bedzie ok, blokada od sutora także, i inne także. Podepnę się na sępa. Puklus podrzuć jakiegoś linka z sensowną blokadą w sensownej cenie. Mój PushLock też zaniemógł. Poplock to sprawa oczywista ale jaki od konkurencji się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 11 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Od suntour'a jest tania, a tez dobra, nic nie przycina, jak dla mnie to jest nawet bardziej intuicyjna w trakcie jazdy niż poplock . http://allegro.pl/manetka-sr-suntour-blokada-skoku-amortyzatora-i6329190139.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Nie inaczej, tą miałem polenić. Ale np rst robiło takie co miały sporo klików az do blokady, dzięki temu z tłumikiem MC mamy regulowaną kompresję, fajny patent. Najnowsze RSa jak u kogoś nie powodują odruchu wymiotnego też działają ok i można spiąć do nich 2 tłumiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) Miałem ochotę na tego OneLocka, ale cena skutecznie wybiła mi ten pomysł z głowy. Zdrowo ich pogrzało.... Edytowane 12 Lipca 2016 przez HarveyDent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi