Elero Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Witam, chciałbym kupić rower, który posłuży mi do tricków czy skakania na jakimś torze freeride czy z murów lub schodków, żeby się nie rozleciał, nie chce kupować czegoś profesjonalnego za 10 000zł, ale chcę by trochę wytrzymał, bo dotychczas skakałem rowerem Kross Level A3 i trzy razy odpadł mi hak od przerzutki, wymieniałem korbe itp... Chciałbym aby rower miał rame ok. 16-17" i kosztował maksymalnie 2000zł, ewentualnie do 2400zł ,ale jeżeli miałby być to faktycznie o wiele lepszy rower niż ten za 2000. Również chciałbym ,żeby miał on tylne przerzutki przynajmniej 8, hamulce hydrauliczne z przodu i z tyłu oraz amortyzator przynajmniej 120mm skoku. ROWER MOŻE BYĆ UŻYWANY, ALE MUSI BYĆ W DOBRYM STANIE. Mam nadzieję ,że znajdziecie mi jakiś rower który spełnia moje wymagania, lub dobierzecie części. Dzięki i czekam na wasze podpowiedzi.
Mod Team Pixon Napisano 16 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 16 Czerwca 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.