szymonski Napisano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Witam, zastanawiam się nad spodniami na rower xc. To będą moje pierwsze typowo rowerowe spodenki, nie za bardzo się znam więc proszę o poradę. Dotychczas zastanawiałem się nad tymi modelami, nadadzą się? Ktoś ma z nimi jakieś doświadczenie? Kosztują odpowiednio 330 i 380 zł. Macie jakieś inne propozycje, inne firmy w przedziale najlepiej około 300zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Te ciuchy mają dosyć mocno spasowany krój, siedzą "ciasno". Sugerowalbym przymiarke, możesz się w nich czuć niekomfortowo, szczegolnie w circut, które są nowym modelem. Na dole nie mają typowych sciagaczy z gumką, jesli masz nogi "niekompatybilne" z danym rozmiarem to będą albo cisnać albo nie przylegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonski Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Czyli przymiarka obowiązkowa. Ale modele warte są ceny? To dobre spodenki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Obecnie wiele firm inaczej szyje spodnie. Jeśli ktoś kupował parę lat temu to może czuć się jak w ciasnym kagancu stosowane są panele z materialu o różnej gęstości. Mam starsze Biemme, wtedy dość wysokie modele i uważam ze w porównaniu z nowymi produktami sa zwyczajnie niewygodne . Czy są dobre? Na pewno dosyć drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonski Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Słyszałem dość sporo opinii że bontrager jak i trek sprzedaje produkty po nieco zawyzonych cenach... To jest, kupisz u konkurencji to samo, lecz trochę taniej. To prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Nie wiem czy taniej. Nie miałem w rękach wszystkich produktów konkurencji Porównaj produkty z tego samego przedziału cenowego i odpowiedź cenową będziesz miał. Tanio nie jest ale skadś prawo do ustanawiania takich cen sobie przyznali. Gdybam że nie bezpodstawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonski Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Masz rację, parę rzeczy treka, bontragera mam i nawet jeśli nie są one z najwyższej półki cenowej to spisują się bardzo dobrze. Dzięki za całe info, jeśli do końca weekendu nie znajdę nic lepszego to atakuje po te bontragery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LazyPete Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Katalogowe ceny ubrań Bontragera są absurdalnie wysokie i ani ich design, ani technologie nie uzasadniają tych cen. Lepiej kupić coś innego, a na Bontragera polować po sezonie, którego będzie pełno na wyprzedażach jak zresztą co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonski Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Zdecydowałem się na bontragera race i aktualnie w nich jeżdżę, póki co spisują się ok. Są bardzo dobrze wykonane, mają dobrej jakości pampersa. Jak na razie żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.