Skocz do zawartości

[spodenki ] bontrager race, circuit czy...?

szymonski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zastanawiam się nad spodniami na rower xc. To będą moje pierwsze typowo rowerowe spodenki, nie za bardzo się znam więc proszę o poradę. Dotychczas zastanawiałem się nad tymi modelami, nadadzą się? Ktoś ma z nimi jakieś doświadczenie? Kosztują odpowiednio 330 i 380 zł.

Macie jakieś inne propozycje, inne firmy w przedziale najlepiej około 300zł?

Te ciuchy mają dosyć mocno spasowany krój, siedzą "ciasno". Sugerowalbym przymiarke, możesz się w nich czuć niekomfortowo, szczegolnie w circut, które są nowym modelem.

Na dole nie mają typowych sciagaczy z gumką, jesli masz nogi "niekompatybilne" z danym rozmiarem to będą albo cisnać albo nie przylegać.

Obecnie wiele firm inaczej szyje spodnie. Jeśli ktoś kupował parę lat temu to może czuć się jak w ciasnym kagancu :) stosowane są panele z materialu o różnej gęstości. Mam starsze Biemme, wtedy dość wysokie modele i uważam ze w porównaniu z nowymi produktami sa zwyczajnie niewygodne :). Czy są dobre? Na pewno dosyć drogie.

Nie wiem czy taniej. Nie miałem w rękach wszystkich produktów konkurencji :) Porównaj produkty z tego samego przedziału cenowego i odpowiedź cenową będziesz miał. Tanio nie jest ale skadś prawo do ustanawiania takich cen sobie przyznali. Gdybam że nie bezpodstawnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...