Gusti Napisano 12 Czerwca 2016 Napisano 12 Czerwca 2016 Witam, mam ok. 182 cm wzrostu, i szukam roweru.Chciałbym żeby był to rower górski (mtb?) gdyż nie mieszkam w mieście. Będzie on używany do przejażdżek, po wsiach, czasem do szkoły itp.Proszę o jakieś propozycje, w tej cenie zakładam że rower będzie używany, ale jako że kompletnie się na tym nie znam, to proszę o polecenie mi jakiegoś konkretnego modelu, producenta. Pozdrawiam.
Pablo59 Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Przeglądać portale aukcyjne - i co się spodoba podpinać do oceny - tak to tu działa ... A jak się nie znasz na sprzęcie i nie potrafisz ocenić stanu technicznego (bo na to mi wygląda) to się 5 razy zastanów nad używką ...
Gusti Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Napisano 13 Czerwca 2016 Rozumiem, co myslicie o tym(1) , tym(2) lub tym(3)
Marcin9 Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Tak zły dział... Przejrzyj ten dział znajdziesz tam odpowiedź na swoje pytanie... http://www.forumrowerowe.org/forum/118-zakup-roweru-z-przedzialu-cenowego/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.