Iron Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 w najblizszym czasie mam zamiar zrobic wieksze zakupy, i wpadlem na pomysl, ze mozna przecierz byloby zlozyc wieksze wspolne zamowienie i zaoszczedzic zarowna na przesylce jak i troche ponegocjowac cene Co o tym myslicie, bikerzy ze Szczecina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja planuję niedługo kupić trenażer, więc jeżeli znajdzie się coś ciekawego to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja planowałem zrobic spore zakupy: obręcz, piasta szprychy, łańuch i kaseta, 2x opony i 2x dętki, ale chyba zdecyduję się jednak na zakup w sklepie w Sz-nie z racji możliwości późniejszego serwisu, reklamowania tych kół. Ale jak będę mieć jakieś rzeczy do kupienia to będę pisać na forum. PS: Nie wiecie gdzie w Szczecinie mają Maxxisy Ultralighty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A może widzieliście gdzieś jakieś trenażery w Szczecinie za ok 500zl ? Na razie u Turowskiego widziałem jakiś magnetyczny za 530zl no-name. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ja chce kupic pulsometr, troche ciuchów , całe koła opony, siodło, wiec bedzie tego naprawde sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja planuje siodelko i troche ciuchow, ale to pazdziernik / listopad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gładki Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam. Zróbcie wspólną liste a ja sie dowiem co po ile i czemu tak drogo. Wszystkie towary 100% legal plus paragon. Pozdrawiam Gładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dobry pomysł z tymi zakupami. A ja cwaniak się wykosztowałem na ponad tysiaka w Centrum akurat. Ale jeszcze siodełko i sztyca przede mną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Moze jakies wspolne zakupy siodelka ? Z tego co wiem to juz 3 osoby beda chetne i mozna cos sciagnac z DE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 No to trzeba zrobić jakąś listę konkretną i Gładki będzie działał Ja się pisze na trenażer Gianta 499zł(lub coś innego w podobnej cenie) i dla znajomego klamki abida fr5 jeżeli cena będzie dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gładki Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Piszcie konkretnie co i podajcie jakąś orientacyjną cenę co by można było urwać jakiś konkretny procent. Jak się wam coś przypomni to proponuję edytować posta lub napisać nowego z podsumowaniem wszystkich gratów które chcecie kupić. Jak przyjdzie odpowiedni moment napisze sie jednego co dla kogo i po problemie. Pozdrawiam Gładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2006 kto reflektuje na zakup zaciskow http://centrumrowerowe.pl/index.php?s=711&did=139&l=pl ?? zaoszczedzimy na kosztach przesylki kupujac wspolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.