swistak40 Napisano 12 Czerwca 2016 Napisano 12 Czerwca 2016 Dzień dobry!Do sprzedania Garmin Edge 1000 w zestawie bundle HR/CAD, w stanie praktycznie idealnym. Urządzenie sprzedaję z konieczności, ponieważ wyjeżdżam na rok studiów w Kanadzie i niestety nie mogę tam zabrać swojego roweru, więc przez ten czas Garmin nie byłby używany.Sprzęt zakupiłem w listopadzie 2015r. i ma on gwarancję do 26 listopada 2017r. Od nowości użytkowany z folią na ekranie i w etui. Łączny przebieg wynosi 567 km, z tym że opaska tętna była użyta tylko raz, została wyprana i czeka na nowego właściciela. Garmina sprzedaję w pełnym zestawie, zawierającym:- Edge 1000 z najnowszą mapą TOPO Garmin (darmowe aktualizacje)- 2 uchwyty obracane o 90° + zestaw gumek- Czujnik prędkości + czujnik kadencji- Opaska na klatkę piersiową z czujnikiem tętna- Kabel USB - Pełna instrukcja w języku polskimNiestety zgubiłem oryginalną linkę zabezpieczająca, ale dodaję do zestawu inną, więc nie ma dużej straty W gratisie od siebie dorzucam:- oryginalne etui Garmin, kolor czerwony- wysokiej jakości zapasowa folia bezklejowa na ekran (na ekranie jest już jedna, ale w można ją usunąć i nie zostaną jakiekolwiek ślady).Zdjęcia przedstawiające sprzedawany przedmiot dodam w poniedziałek. Cena - 1599 zł
Mod Team Odi Napisano 12 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.