hanus Napisano 12 Czerwca 2016 Napisano 12 Czerwca 2016 Witam od dawna chciałem sobie kupić jakąś szosę. Dzisiaj przeglądając olx tak z nudów znalazłem coś takiego http://olx.pl/oferta/zzr-albatros-kolarzowka-szosa-oldschool-CID767-IDfXON5.html Co sądzicie o tym sprzęcie? Warto spróbować odrestaurować? Znaczy się spróbować? Moto
alagor96 Napisano 12 Czerwca 2016 Napisano 12 Czerwca 2016 Zależy.Jeżeli chcesz podejść do tematu poważnie, to warto, ale nie opłaca się.
hanus Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Napisano 12 Czerwca 2016 Na pewno nie opłaca się, nawet jeśli rama jest w dobrym stanie? Chciałbym zostawić jak najwięcej oryginału. Rozkręcić wszystko, sprawdzić, nasmarować Moto
gtb Napisano 12 Czerwca 2016 Napisano 12 Czerwca 2016 Pytanie co masz na myśli pisząc renowacja , doprowadzenie do stanu jezdności czy kompleksowo (z malowaniem , chromowaniem, itp.) - jeśli to pierwsze (w ramach własnej satysfakcji i przyjemności) to myślę że warto , ale jeśli drugie (z myślą o jakimś zarobku) to absolutnie nie warto.
hanus Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Napisano 12 Czerwca 2016 W grę wchodzi pierwsza opcja lekkie odnowienie i czerpanie przyjemność z jazdy Moto
alagor96 Napisano 12 Czerwca 2016 Napisano 12 Czerwca 2016 Jeżeli nie masz tam zbyt wiele do wymiany, a chcesz sobie pojeździć, to pewnie, że sie opłaca! Ale jeśli mówimy o gruntownej renowacji, a nie jesteś fanem klasyków, to szkoda pieniędzy.
hanus Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Napisano 12 Czerwca 2016 Teraz mam typowego street fighter do miasta i jestem mega zadowolony z tego roweru. A ten bym miał może na dłuższe wyprawy, ewentualnie na wieś bym wywiózł na wieś. Napisałem do gościa, żeby zmierzył ramę i zobaczymy, czy nie będzie za mała. @edit I który mi zwinął rower? Tylko się zapytałem i zaraz ogłoszenie nie aktualne :-D Moto
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.