alvin Napisano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Witam Zastanawiam się nad zakupem amortyzatora do roweru który składam na ramie Peak 29, znalazłem na allegro coś takiego http://allegro.pl/manitou-marvel-expert-100mm-29-abs-qr15-i6252866750.html. Moje pytanie odnosi się do tego co to za amortyzator, czy jest wart tej ceny i jak wygląda sprawa z jego serwisem czy da się to ogarnąć samemu czy trzeba szukać jakiegoś autoryzowanego serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 manitou marvel expert użytkuje w moim cube reaction gtc 29 drugi sezon,jestem z niego bardzo zadowolony,poza dopompowaniem i drobna regulacja nie był jeszcze serwisowany,nie sprawia nawet najmniejszych kłopotów,z podobnych amorów ze sprężyna powietrzną mtb miałem jedynie doczynienia z rs recon i reba,w moim odczuciu manitou jest najbardziej odpowiedni do mojego stylu jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 co to za amortyzator Bardzo fajny sztuciec. To model zastępujący Towera. Mój wazy po docięciu 1730g i pracuje bardzo dobrze. Nie dobijam go, nie wyciąga liści, ale daje rade na cięższych trasach niż XC. Szkoda, że rama już nie. Możesz go wyciągnąć do 120mm. Co nie ma sensu w Peaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Model ze sprężyną ISO to najlepsza wersja Marvela, łatwy w obsłudze. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvin Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Dzieki za opinie, amor juz do mnie jedzie. Mysle ze to dobry wybor jak za cene 925 zl za nowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 jak sie,sprawuje amor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvin Napisano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Witam Amor sprawuje sie bardzo dobrze. Jest sztywny nierownosci wybiera ladnie, os 15 z przodu porawia sztywnosc. Ogolnie jestem z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi