McNevman Napisano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Witam wszystkich. Ostatnio stałem się posiadaczem roweru szosowego.Raczej dość leciwego już.Próbowałem wybadać co to za marka ale nie wyszło więc może tutaj mi ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofSz Napisano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 ..."królewski" jakiś będzie, ...albo co najmniej "książęcy" - po tych herbach wnoszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McNevman Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 A może to zdjęcie coś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Jakie to ma znaczenie jaka to firma? Chcesz na nim jeździć czy go wycenić i sprzedać? Te malowanki wyglądają na domową robotę, zwłaszcza napis na ramie. Poszukaj oznaczeń na korbach, przerzutkach, może to na coś naprowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.