Skocz do zawartości

[500plus]

adam00

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedalem swojego Lazaro Integral v3 r.2013.. za groszę, oczywiście o forum (gdzie pewnie ktoś by go bardziej docenił) przypomniałem sobie już jak rower wysłałem..

No ale do rzeczy:

Warunki brzegowe sa takie, rower oczywsicie za ta cene uzywany:

• mam 70kg wagi i 175 wzrostu: rama 17cali wydawala mi sie ciut za mala (ale to bylo cross) jednak 19cali to pewnie max.. wiec rower powinien byc dostępny w dolnej granicy "rozmiarowki"
  • kola 28cali
  • rower używałbym do jazdy po asfalcie w ponad 90% (czasem kilka km polna droga jakoś  bym przecierpiał wiec sztywny widelec),
  • zmagam sie z bolami w odcinku lędźwiowo-krzyzowym kregoslupa
  • zalezaloby mi na tym zeby rower byl "szybki" czyli dosc aerodynamiczna sylwetka + czasem lubie się zmierzyć z jakimś wzniesieniem
  • czasem (glownie latem) chcialbym moc nim przewozic do kilkunastu kg bagazu (owoce z ogrodu i z natury, moze kiedys jakas wyprawa z namiotem na 2-3dni..) wiec rama na tyle solidna (przy czym nie ciężka!) zeby rower wytrzymal (z zapasem) 100kg ciezaru..
  • osprzet moze byc "na wykonczeniu" (czyt.: ost. 300km "zywotnosci"). jesli rower mi podpasuje i bede mogl jezdzic bez zwiekszenia problemow z pkt 4 to wtedy chcialbym wrzucic osprzet z wyzszej poki, mam tez jakies slicki Micheline wiec opony moga byc do natychmiastowej wymiany

Prosze mi napisać posta: "Weź poszukaj MODEL XY. Będzie pan zadowolony"

Z góry dziękuje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...