adam00 Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Sprzedalem swojego Lazaro Integral v3 r.2013.. za groszę, oczywiście o forum (gdzie pewnie ktoś by go bardziej docenił) przypomniałem sobie już jak rower wysłałem.. No ale do rzeczy: Warunki brzegowe sa takie, rower oczywsicie za ta cene uzywany: mam 70kg wagi i 175 wzrostu: rama 17cali wydawala mi sie ciut za mala (ale to bylo cross) jednak 19cali to pewnie max.. wiec rower powinien byc dostępny w dolnej granicy "rozmiarowki" kola 28cali rower używałbym do jazdy po asfalcie w ponad 90% (czasem kilka km polna droga jakoś bym przecierpiał wiec sztywny widelec), zmagam sie z bolami w odcinku lędźwiowo-krzyzowym kregoslupa zalezaloby mi na tym zeby rower byl "szybki" czyli dosc aerodynamiczna sylwetka + czasem lubie się zmierzyć z jakimś wzniesieniem czasem (glownie latem) chcialbym moc nim przewozic do kilkunastu kg bagazu (owoce z ogrodu i z natury, moze kiedys jakas wyprawa z namiotem na 2-3dni..) wiec rama na tyle solidna (przy czym nie ciężka!) zeby rower wytrzymal (z zapasem) 100kg ciezaru.. osprzet moze byc "na wykonczeniu" (czyt.: ost. 300km "zywotnosci"). jesli rower mi podpasuje i bede mogl jezdzic bez zwiekszenia problemow z pkt 4 to wtedy chcialbym wrzucic osprzet z wyzszej poki, mam tez jakies slicki Micheline wiec opony moga byc do natychmiastowej wymiany Prosze mi napisać posta: "Weź poszukaj MODEL XY. Będzie pan zadowolony" Z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakac93 Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Weź poszukaj Lazaro Integral. Będzie pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Czerwca 2016 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.