lichak Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Witam Potrzebuje kupić amortyzator w cenie do 600zł. w przypadku dużej różnicy do 750zl. Do roweru Felt Q200(1-1/8" 9mm) z przeznaczeniem na tor BMX racing. Zależy mi na V-brake, ewentualnie może być bez. Ważę 65kg. Nie wiem co i jak wybrać, ponieważ słabo się na tym znam, dlatego proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Pod piwoty to raczej już nic dobrego nie dostaniesz. Wszystko teraz co lepsze to tylko pod tarcze. W cenie 699zł mam Raidony lecz nie wiem jak ci będą działać na torze BMX racing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 tak jak napisałem, moze być bez, zamontuje sie tarcze, cięższe ale niestety, cos za cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Lichak - kiedyś do duala lub 4-X chłopaki montowali Rebę, ale na sztywnej ośce. Przy Twojej wadze spokojnie wystarczy tzw miękka oś, ale lepiej by to był widelec o goleniach 32 mm no i ślizgi nie mogą być plastikowe. Moim zdaniem poszukaj jakiejś niedobitej Reby i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.