Dzejjkobo Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Witam forumowiczów. Na początku chce napisać że szukam głownie porad bo nie wiem nawet czego tak dokładnie szukać. Obecnie mam rowerek Merida matts TFS-300 z 2010 roku i mam w nim amortyzatorek XCM V3 SR suntour który od około roku sprawuje sie ch.. źle Chciałbym go wymienić na cos lepszego jednak nie mam zbyt dużego budżetu około 500zł i do tego jestem dość zielony w temacie amortyzatorów. Koła 26' V-brake i zapinane na szybko złączki. Jeżdżę głownie po szosie i ulicach jednak czasem zdarza mi się wybrać do lasu. Czy jest ktos w stanie mi doradzić ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Jesteś teraz w złej sytuacji bo masz pod hamulce V-brake, zaś juz dobrych amorków pod V-brake nie produkują bo wszystko jest teraz pod hamulce tarczowe Edytowane 11 Czerwca 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejjkobo Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Czyli muszę szukać używki? Czy też nie warto bo można trafić na "minę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Głównie po szosie i ulicach? Wstaw sztywny wideł i zapominasz o ważącej tonę i niedziałającej atrapie amortyzatora. Spokojnie znajdziesz z piwotami pod v-ki. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez modrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Z nowych powietrznych coś jeszcze można dostać, tyle, że kosztuje więcej : http://velo.pl/czesci/widelce/rst/aerial-26 Edytowane 11 Czerwca 2016 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi