wadza Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Witam który wybrać do wycieczek rowerowych po drogach leśnych i asfaltem? rockrider 520 b'twin czy kross 6.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Żaden, wybrać rower crossowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wadza Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 W crosowym się nie widzę. Można spytać który z tych co podałem jest lepszym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Jak kupujesz dla wyglądu a la MTB to wszystko jedno który. Rzuć monetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wadza Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Nie dla wyglądu ale crosowe kojarzą mi się dla starszych panów Chcę zobaczyć czy dzięki temu ala mtb złapie bakcyla i wtedy można kupić coś drozszego I chciałbym wiedzieć który z tych dwóch ma lepszy sprzęt i czy są wart tej ceny b'twin 1300 kross 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Kupując pseudo mtb możesz się tylko zrazić do jazdy a nie złapać bakcyla. Rulez dobrze Ci doradził. Cross będzie lepszym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wadza Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 A moglibyście podać jakieś ciekawe modele do 1500? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 http://allegro.pl/kands-maestro-wypasiony-cross-na-alivio-27-biegow-i6234135342.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Na crossie po asfalcie i ścieżkach leśnych spokojnie można objechać każdego taniego mtb . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.