Skocz do zawartości

[ TRIBAN 500 ] Czy warto ?

KowalskiBDF

Rekomendowane odpowiedzi

Mi udało się pod koniec lutego zakupić Triban 520 za nie wiele więcej bo 1900zł wyprzedaz starego modelu i co mogę powiedzieć przejechałem nim ok 3 tys km codziennie ok 50-60km dojazdy do pracy i po przejściu pierwszego bezpłatnego serwisu na samym początku podczas którego zostało mi wymienione koło i coś jeszcze nic złego się nie dzieje. Jestem mega zadowolony.

Czy warto dołożyć 700zł w tym momencie do 520 (czyli widelec karbonowy zamiast aluminiowy oraz napęd SORA) nie wiem chyba wolałbym za tą kasę kupić sobie ciuchy i inne chyba że te już masz:)

Jest jeszcze taki "wynalazek" na Campie 10s: http://allegro.pl/nowa-szosowka-carbon-campagnolo-rama-55-hit-i6246462107.html

Co prawda to licytacja ale miał też niedawno w "kup teraz" za 2100 zł różne rozmiary, więc raczej pójdzie poniżej 2 tys. zł. Jak dla mnie to nieznana marka ( jeśli chodzi o frameset) ale mają nawet swoją stronę www :)  No i ta waga 9,5 kg nie jest zła, pod warunkiem,że jest prawdziwa... No i paskudne te kanciaste rurki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...