klucha1995 Napisano 10 Czerwca 2016 Napisano 10 Czerwca 2016 Witajcie. Mam propozycje kupienia używanego roweru Merida Kalahari 700 za 800 zł.Rower w dobrym stanie, niby rzadko używany, od roku stoi w garażu nie używany. Ostatnio będąc w sklepie rowerowym i szukając roweru spodobał mi się Saveno Everst 2.0 http://www.saveno.pl/everest-2-0-2016 . Czy dołożyć drugie 800 zł i mieć saveno. Czy zaryzykować i kupić używaną meride ? Może polecicie coś innego w kwocie do 1600 zł. Pozdrawiam
WaGiant Napisano 10 Czerwca 2016 Napisano 10 Czerwca 2016 Merida Kalahari to był rower MTB 26" , w linku jest cross ( w sumie niezły ) . Nie da się porównać tych rowerów . Pomijam fakt że raczej mało kto pamięta specyfikację tej Meridy , a stany technicznego nie zna nikt .
klucha1995 Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Napisano 11 Czerwca 2016 A czy ktoś z was spotkał się już z rowerami saveno ? Jest to dość młoda marka. Szukałem opinie na temat marki i zbyt wiele ich nie ma. Patrząć na osprzęt uważam że everest 2.0 jest wart swojej ceny. A wy co o nim sądzicie ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.