Skocz do zawartości

[MIO Cyclo 105 HC] problem z komunikatami

Dzorf

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć jestem tu nowy. Dlatego na wstępie witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Piszę ponieważ mam problem z MIO Cyclo 105 HC. A mianowicie interesuje mnie czy jest możliwość wyłączenia komunikatów, które wyskakuja podczas treningów, W stylu jedziesz o 15% procent za wolno lub za szybko. Po wskazaniach na liczniku jestem sam zorientować się jak mi idzie podczas treningu, a te komunikaty przysłaniają mi wszystkie wskazania. Nie znalazłem nic na ten temat w instrukcji ani w google. Może mozna zmienić za pomoca czegoś częsttliwość ich pojawiania się lub czas wyświetlania. Dodatkowo czasami wyskakuje mi jeszcze okienko z komuniaktem "jesteś poza trasą" i aby je wyłączyc by zobaczyć wskazania czujników na ekraniku MIO muszę oderwać rękę od kierownicy by kliknąć enter, co jest czasami trudne na trudnym pełnym korzeni zjeździe, a już prawie nie możliwe na 30% podjeździe.

Napisano

Dziękuję za odpowiedź, ale o tym wiedziałem bo dokładnie przestudiowałem instrukcję i wszystkie alarmy wyłączyłem już dawno, z tym że te komunikaty nadal się pojawiają.

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...