Gość Michał Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Witam . jestem ciekaw jaka jest minimalna kwota za rower tak to ujmę "średni" aczkolwiek nadający się do zjazdów. Dodam że moja waga to 110 KG , 187 cm wzrostu. Chciałbym trochę zainwestować aczkolwiek wchodząc na strone np. Kellysa rowery takię kosztują ok . 10 tys. A więc co polecacie na początek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Co dla ciebie oznacza dh? Zjazd z górki w parku czy co? Minimalna kwota to około 3000zł.. Za tą cenne dostaniesz sztywniaka który będzie w mairę dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 http://velo.pl/rowery/gorskie-full-suspension/downhill-275/author/ninja-dh-2016 jeśli nowy to koło 10k musisz mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 W sklepie w Gryfinie stoi nowy Kross Sign FR1 Mka za 2999 pewnie do stargowania. Nie jest ozdobą i wyrazem tęsknoty właściciela za starymi dobrymi czasami :laugh: tylko "normalnym" towarem. Edit : a jeśli "na poważnie" to trzeba położyć za nowy rower fr/dh ca. 1800-2000 euro w Niemczech i tam chyba jest najtaniej. Druga opcja to poszukać wyprzedaży z tamtejszych bikeparków po sezonie,najczęściej sprzedają roczne rowery,niekoniecznie mocno używane,często nawet z ważną gwarancją producenta za połowę ceny z katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 @@Tomek21001, Ehh Krossy Sign Fr'y / Ds'y i jeszcze Panic ile osób od tego zaczynało Stare czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Michał
Witam . jestem ciekaw jaka jest minimalna kwota za rower tak to ujmę "średni" aczkolwiek nadający się do zjazdów.
Dodam że moja waga to 110 KG , 187 cm wzrostu.
Chciałbym trochę zainwestować aczkolwiek wchodząc na strone np. Kellysa rowery takię kosztują ok . 10 tys.
A więc co polecacie na początek ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.