Prox Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Dobry wieczór, Mam niezły problem. Pożyczyłem bagażnik i sakwy od kolegi. Problem w tym, że mam otwory tylko przy piaście, a nie mam tych przy V-brake'ach. Czy mogę zamontować bagażnik bez montaż tych metalowych prętów z przodu? Wytrzyma obciążenie rzędu 7-8kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 możesz użyć blaszanych obejm np takich jak od torpeda albo zamontować pod zacisk sztycy ale nie każdy zacisk na to pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 A ten temat czytałeś ? http://www.forumrowerowe.org/topic/204051-bagaznik-rowerowy-mocowany-na-dolne-haki-i-do-sztycy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.