krisu92 Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Witam proszę o pomoc w identyfikacji roweru. Naklejka scott jest prawdopodobnie doklejona, a rower oryginalnie mógł być niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Mi to wygląda na Rometa Polo Lux ... z mocno nieseryjnym wyposażeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisu92 Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Rzeczywiście podobny, ale w moim przód jest amortyzowany ( amorki działają bardzo dobrze) i koła są różnej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Oczywiście jesteś przekonany że to jego oryginalne wyposażenie ? No błagam. Jeżeli mnie oko nie myli to na fotce widzę nieautoryzowaną ingerencję spawarka w okolicach haków koła ... Jak dla mnie ten rower jest mniej więcej tym na co wygląda >> złom. Tak wyglądający rower w stanie oryginalnym bez modyfikacji możne być idealna bazą do zabawy w renowacje. Sprzęt w tym stanie rozkładu jest wart mniej więcej 50 gr/kg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisu92 Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 W sumie nie znam się na rowerach, nawet nie wiedziałem co to za model może być więc nie mam pojęcia jakie mogło być oryginalne wyposażenie, ale jeżeli twierdzisz że to składak to pewnie tak jest. Spawarką nic przy nim nie było ruszane bo to bym akurat rozpoznał, i na wartości też mi nie zależy chciałem tylko się dowiedzieć co to jest, a nie ile jest warte Bynajmniej na złom nie oddam bo szkoda go. Przód jest podobny jak w romecie motocross - tyle ustaliłem dzięki nakierowaniu że to romet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Prawdopodobnie lekko zmodyfikowany Romet Polcross Przednie koło mniejsze, zawieszenie przednie od motorynki. W stanie idealnym potrafi osiągnąć ceny dochodzące do 2 tys. PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 (edytowane) No OK teraz widzę że tylne koło zwyczajnie nie jest założone w haki ... Tak czy siak dekompletacja i stan aktualny daleki jest od kwoty 2000 zł Pozdrawiam Edytowane 10 Czerwca 2016 przez rzezniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisu92 Napisano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Zgadza się, koło tylne tylko było przyłożone do roweru bo nie ma w nim ośki. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi