SteppenWilk Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Witam. Mam następujący problem. Zgubiłem korek od regulacji w amorku, na szczęście znalazł się ale po włożeniu go na miejsce nie mogę ustawić amorka na sztywno. Mam wrażenie, że korek przestał działać. Jest to możliwe ?? Edytowane 9 Czerwca 2016 przez SteppenWilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Żeby dojść do ładu to przedstaw tu jaki masz amorek? Czy chodzi ci o korek blokady skoku czy coś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SteppenWilk Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Witam. Tak, chodzi o korek blokady skoku amortyzatora. Posiadam Suntour NCX LO. Załączam zdjęcie ów korka. Przed wypadnięciem korka możliwa była regulacja skoku. Po włożeniu go z powrotem po prostu się kręci na tryb LOCK lub OPEN lecz jeżeli chodzi o skok amorka to jest bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Masz zębatke w środku wsadzona co powinna być pod tym korkiem blokady skoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SteppenWilk Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Tak mam ową zębatkę. Rozumiem ze mam ja dokrecic i założyć korek? ? Jak to się dzieje ze odkrecila się na tyle żeby nie móc ustawić skoku na sztywno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Miałem już róźne problemy od klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi