combi Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Witam, krótko i na temat, kask tak do 150 zł, który nada się zarówno na mtb jak i szose? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofSz Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Lizard z Axer jest naprawdę fajny... polecam ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
combi Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 A może ktoś coś powiedzieć o kaskach z 4f? Bo ostatnio jakieś przeceny były ze 199 na 149 zł w stacjonarnym sklepie u mnie: https://4f.com.pl/kaski_rowerowe,665,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sthEn Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 https://4f.com.pl/c4l16-ksr101_kask_rowerowy_unisex_ksr101_-_czarny,665,91683.html Mam dokładnie ten. Jedyne, co mogę powiedzieć, to że na moją głowę przypasował świetnie i jest bardzo wygodny. Na szczęście wytrzymałości jeszcze nie musiałem testować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
combi Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Chyba dokładnie ten sam kask widziałem w sklepie, poczekam może ktoś jeszcze da jakieś propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Nie słuchaj rad innych ludzi tylko sam leć do sklepu i bierz ten kask w którym to tobie jest wygodnie a nie innym. Co do wygody to każda głowa jest inna, co do jakości każdy kask w tej cenie jest podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sthEn Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Jak wyżej, dlatego podkreśliłem, że NA MOJĄ GŁOWĘ przypasował świetnie. Oczywiście trzeba pojeździć i poprzymierzać co najmniej kilka modeli, zanim wybierzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.