krzew Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Witam wszystkich, Przyszedł mi do głowy nowy pomysł na rower i stąd też decyzja o sprzedaży aktualnego. Sprzedaży, no wlas nie ale za ile? Nie mam pojecia jak wycenić mój rower i dlatego zwracam się o sugestie do Was Rower to Scott Aspect 40 z roku 2011 (mam do niego papiery) rama XL, rama jest bez pęknięć trochę podrapana. Specyfikacja seryjna plus kila rzeczy które wymieniłem czyli: Koła z seryjnych na systemowe DT Swiss z piastami 240s przód i tył Kaseta z 8 biegowej na 9 SLX na pająku Manetki Sram x7 Przerzutka Sram x9 Łańcuch Sram PC 991 Korba z standardowej na XT 3 blatową Hamulce z mechanicznych na hydrauliczne Hayes Stroker Ryde Dwa komplety opon, Maxxis Ignitor 2.1 zwijane i Maxxis Wormdrive 1.9 drut Nowy napęd ma około 1000km (nie jeżdżę za dużo) Jaka jest realna kwota za którą mógłbym sprzedać ten zestaw? Zdjęcia: https://www.dropbox.com/sh/gpwgodzr58khs9q/AAB_GqyI2kpdgwiRVUzzgDYFa?dl=0 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi