blakbery Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, prosiłbym o wycenę roweru z tematu. Przednia przerzutka jest wygięta, prawa klamkomanetka również. W ramie obok miejsca na obejmę przerzutki jest wgniecenie (w załączniku zdjęcie). Owijka i siodełko leciutko obtarte, lewa klamkomanetka również ciut obtarta. Rower oprócz tego ma parę śladów użytkowania, czyli jakiś ryski. Prawe ramię od korby wygięte, a mufy suportu nie sprawdzałem bo nie mogę odkręcić wkładu. Reszta tj. koła, kierownica, hamulce, widelec, mostek, sztyca i tylna przerzutka (oprócz małego otarcia) są w stanie idealnym. EDIT: Po odgięciu prawej klamkomanetki na miejsce, działa sprawnie tak jak druga. Brakuje tylko plastiku z napisem na przodzie. EDIT2: Odkręciłem suport - mufa też jest w porządku. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez blakbery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi