Nollan Napisano 7 Czerwca 2016 Napisano 7 Czerwca 2016 Witam. Potrzebuje pomocy w doborze kół. Rower Genesis,w tym momecie mam takie koła DDM-1 Alu Double Wall. Jestem kompletnym laikiem ale coś musi być nie tak z nimi skoro co 1000 1300 km musze je oddawać do centrowania. Rower służy mi do dojazdów do pracy i czasem na wycieczkę po mieście . Żaden teren tylko ścieżki. Hamulce tarczowe. Moja waga to 95-100. Z góry dzięki za poradę i pomoc. Pozdrawiam .
bery Napisano 7 Czerwca 2016 Napisano 7 Czerwca 2016 Polecam uszczegółowić: rozmiar, przedział cenowy, sposób mocowania tarczy, rodzaj ośki.
100lar3k Napisano 7 Czerwca 2016 Napisano 7 Czerwca 2016 Tak jak kolega wyżej napisał. I jak już określisz parametry kół to polecam napisać do Dawida z forum. Zajmuje się on profesjonalnie składaniem kół i robi to fantastycznie. Tapatalk i wszystko jasne[emoji41]
Nollan Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Napisano 7 Czerwca 2016 Rozmiar 28" nie bardzo wiem jak nazwać to mocowanie . Ale może to pomoże ☺. Link do roweru . http://katalog.bikeworld.pl/2014/web/produkt/rowery/trekking_cross/genesis/38984/speed_cross_sx30 Myślałem bardziej o kupnie jakiegoś kompletu. A przedział cenowy to tak max 400 zł. Wiem ze za to nie poszaleje ale moz znajdzie się coś odpowiedniego. A nie mam żadnego zaufanego sprzedawcy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.