Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, przymierzam się do zakupu roweru, znalazłem dwie propozycje na Allegro które mnie interesują, czy mógłbym prosić o pomoc na który rower lepiej zwrócić uwagę? Obydwa rowery są z tego samego rocznika, radon ma wymieniony podstawowy osprzęt na trochę lepszy i w tej chwili wydaje mi się że aż tak bardzo nie odstaje od Meridy, i może na chwilę obecną nie skupiajmy się na rozmiarach ram:) z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam:)

http://allegro.pl/show_item.php?item=6246850197

http://allegro.pl/nowy-2015-merida-big-nine-29-xt-edition-i6245109737.html

Napisano

Radon ma lepszy amorek i lepsze koła Mavica, w meridzie są tylko manetki i korba klasę wyżej.  Osobiście wybrał bym radona ale oba rowery dosyć podobne i porównywalne do siebie.

Napisano

Dzięki za pomoc:) trochę szkoda mi tego Radona bo byłem na niego nastawiony ale ze względu na mniejszy rozmiar ramy odpusciłem go, zbiłem troszkę cene Meridy i ją biorę:)

Napisano

Witam, to mój pierwszy post na forum, więc chciałem się grzecznie przywitać,

i mam pytanie odnośnie Meridy z tego linka, dało się ponegocjować cenę z tym sklepem? bo zastanawiam się nad tym Radonem, ewentualnie innym rowerem z ich oferty, czy da się coś urwać z ceny

Napisano

Tak, mi Pan z meridy zszedł z ceny Meridy 200 zł więcej już nie chciał zejść, o Radonie też rozmawialiśmy ale tam już aż tak chętny nie był na zbicie ceny chociaż troszkę też spuscił.

Napisano

Dzięki za szybką odpowiedź, spróbuję go trochę pomęczyć to może co zejdzie z ceny, fajny ten Radon, i w moim budżecie, tylko nie wiem czy rama 18 nie będzie mała, ryzyk fizyk

Napisano

Ja go odpuściłem niestety ze względu na rozmiar ramy a byłem bardzo nastawiony na radona, jednak 19 cali to dla mnie bardziej bezpieczne, do tej pory jeździłem kross level A4 na 18 calach i było to ciut za małe chociaż dawało rade

Ja go odpuściłem niestety ze względu na rozmiar ramy a byłem bardzo nastawiony na radona, jednak 19 cali to dla mnie bardziej bezpieczne, do tej pory jeździłem kross level A4 na 18 calach i było to ciut za małe chociaż dawało rade

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...