Wojtek_Ajla Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Witam, przymierzam się do zakupu roweru, znalazłem dwie propozycje na Allegro które mnie interesują, czy mógłbym prosić o pomoc na który rower lepiej zwrócić uwagę? Obydwa rowery są z tego samego rocznika, radon ma wymieniony podstawowy osprzęt na trochę lepszy i w tej chwili wydaje mi się że aż tak bardzo nie odstaje od Meridy, i może na chwilę obecną nie skupiajmy się na rozmiarach ram:) z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam:) http://allegro.pl/show_item.php?item=6246850197 http://allegro.pl/nowy-2015-merida-big-nine-29-xt-edition-i6245109737.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Radon ma lepszy amorek i lepsze koła Mavica, w meridzie są tylko manetki i korba klasę wyżej. Osobiście wybrał bym radona ale oba rowery dosyć podobne i porównywalne do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_Ajla Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Dzięki za pomoc:) trochę szkoda mi tego Radona bo byłem na niego nastawiony ale ze względu na mniejszy rozmiar ramy odpusciłem go, zbiłem troszkę cene Meridy i ją biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazek1978 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Witam, to mój pierwszy post na forum, więc chciałem się grzecznie przywitać, i mam pytanie odnośnie Meridy z tego linka, dało się ponegocjować cenę z tym sklepem? bo zastanawiam się nad tym Radonem, ewentualnie innym rowerem z ich oferty, czy da się coś urwać z ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_Ajla Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Tak, mi Pan z meridy zszedł z ceny Meridy 200 zł więcej już nie chciał zejść, o Radonie też rozmawialiśmy ale tam już aż tak chętny nie był na zbicie ceny chociaż troszkę też spuscił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazek1978 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Dzięki za szybką odpowiedź, spróbuję go trochę pomęczyć to może co zejdzie z ceny, fajny ten Radon, i w moim budżecie, tylko nie wiem czy rama 18 nie będzie mała, ryzyk fizyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 tylko nie wiem czy rama 18 nie będzie mała, ryzyk fizyk Wzrost? Długość nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazek1978 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 wzrost 178cm, noga 82cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Tylko 590 mm horyzontalnie przy 450 mm podsiodłowej, krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_Ajla Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Ja go odpuściłem niestety ze względu na rozmiar ramy a byłem bardzo nastawiony na radona, jednak 19 cali to dla mnie bardziej bezpieczne, do tej pory jeździłem kross level A4 na 18 calach i było to ciut za małe chociaż dawało rade Ja go odpuściłem niestety ze względu na rozmiar ramy a byłem bardzo nastawiony na radona, jednak 19 cali to dla mnie bardziej bezpieczne, do tej pory jeździłem kross level A4 na 18 calach i było to ciut za małe chociaż dawało rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi