Nikoks Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Cześć. Jestem tu nowy, mam 180 cm i 72 KG wagi. Zamierzam kupić pierwszego MTB w cenie do 2000 zł (dla mnie to dużo) https://www.decathlon.pl/rockrider-540-275-id_8350454.html Znalazłem w decathlonie RR 540 który według mnie jest spoko. Ale głownie chodzi mi czy ktoś go posiada? Sprzedawcy nie dali za dużo informacji o amorku i zastanawia mnie to czy amortyzator jest na bazie "powietrza i płynu" czy "sprężyny i płynu"? Proszę o pomoc PS: Możecie jeszcze napisać czy za 2000 znajdę coś lepszego z hydraulicznymi hamulcami i dobrym amorem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Sprężyna stalowa i olej. Amortyzatory powietrze montowane są w rowerach powyżej 2500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikoks Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Okey dzięki wielkie za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi