Biszcz Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Witam, mam takie pytanie, korzystam z opcji w smartfonie z funkcji "Moje trasy" i tam po przejechaniu trasy sobie zapisuje te przejechane trasy. Ale czy jest gdzieś taka możliwość żeby te wszystkie trasy rzucić na jedną mapę, żebym np. po pół roku sobie odtworzył tą mapę i żebym wiedział jakimi trasami już jeździłem, a jakimi nie, chodzi o to żeby nie powtarzać tras, szlaków itp, tylko jeździć, znajdywać nowe drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Popraw nazwę tematu bo usuną. http://www.gpsvisualizer.com/draw/ Importujesz trasy w okienku po prawej. Oczywiście rozwiązanie nie jest stałe, ale podgląd masz - tyle ile importujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominikpl72 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Zapisz trasy jako pliki KML (najlepiej na Dysku Google) Następnie skorzystaj z narzędzia Moje Mapy Google: - tworzysz mapę - zapisane na dysku Google pliki KML wczytujesz na mapę jako kolejne warstwy. Możesz dowolnie włączać/wyłączać widoczność poszczególnych warstw z poszczególnymi ścieżkami/trasami. Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi