seczuan Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Witam Planuje zakup ramy 29, mój wzrost ok 190 cm, noga ok 90 cm, waga 100 kg. Rower jeżdżony 50/50 asfalt,drogi rowerowe/las parę razy w miesiącu góry, po górach spokojnie bardziej turystycznie, nie startuje w zawodach. Rama pod sztyce 31,6 i amor 100 mm 1 1/8" ( w sumie to nie robią już takich ram to jeszcze stery pod amor). znalazłem takie ramki i pytanie którą i w jakim rozmiarze dartmoor primal 29 rozmiar L author vision 19author instinct 19 accent peak 29 rozmiar XL i tu pytanie bo wyczytałem że tarcza hamulcowa max 160, czy nie wrzucę tam 180 ? mogą też być inne ramki, których tu nie wymieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkoko123 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 przy twoim wzroście to tylko peak XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.