Wojtek_Ajla Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Witam, mogę prosić o pomoc w wycenie roweru właściwie informacji czy opłaca się kupić ten rower i jak tak to w jakiej cenie jest to opłacalne? Mam tez problem ze znalezieniem rozmiarówki Radona, wszędzie gdzie widzę występują ramy 18 lub 20 cali a ten ma 19, mój wzrost to 187 cm, dziękuję i pozdrawiam http://allegro.pl/rower-radon-scart-shimano-xt-suntour-ncx-air-spd-i6243340097.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 8 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Jest to cross, ale po pierwsze cena mało okazyjna, a po drugie powinieneś szukać większej ramy - 21 lub 22 " ( w przypadku MTB byłoby to ok. 20 " ). Oprócz wzrostu ważny jest także przekrok - na stronie Radona jest geometria z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi