SZ_ONY_ONE Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Witam Mam ktoś z fprum rower jak w temacie.?? Osprzęt niczego sobie lecz nigdzie nie ma mowy o piastach. Na forach różnego rodzaju można przeczytać że to kulkowe badziewie. To prawda? Do jakich Piast znanych firm można porównać takowe piasty (np shimano) Rower mogę zamówić w naszym mieście za cenę 5999zl z czego za 600zl mogę dobrac za free akcesoria do tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 nie wiem jakie są tam piasty ale mogę Ci powiedzieć że jeśli dba się o łożyska kulkowe i serwisuje się je co jakiś czas to kręcą się nie gorzej od maszynówek. Minusem jest to że jest z tym trochę roboty i potrzeba pewnych umiejętności ( ale nie dużych ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Giant trochę lepiej cenowo wychodzi od innych rowerów bo dają głownie badziewne koła, cała tajemnica lepszej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_Gutek Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 witam Mam ten rower, przejechałem ok 500 km, nic się nie dzieje, co siedzi w środku, nie wiem, nie rozbierałem. Jestem zadowolony z zakupu, choć cenę powinieneś lepszą wynegocjować, nie jest to rewelacja. Zapytaj kolegę z formum - MarcinGoluch, Myślę że lepszą ofertę Ci złoży. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZ_ONY_ONE Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Marcin Gutek Jaki model (chodzi mi o serię i nr) są dźwignię hamulca jak i same hamulce? Na stronie info Shimano Deore lecz nic poza tym Jaka grubość szarych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZ_ONY_ONE Napisano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Marcin Gutek Jaki model (chodzi mi o serię i nr) są dźwignię hamulca jak i same hamulce? Na stronie info Shimano Deore lecz nic poza tym Jaka grubość szprych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.