Skocz do zawartości

[Rower] Giant talon 27.5 RC LTD 2016

SZ_ONY_ONE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam ktoś z fprum rower jak w temacie.??

Osprzęt niczego sobie lecz nigdzie nie ma mowy o piastach. Na forach różnego rodzaju można przeczytać że to kulkowe badziewie.

To prawda? Do jakich Piast znanych firm można porównać takowe piasty (np shimano)

Rower mogę zamówić w naszym mieście za cenę 5999zl z czego za 600zl mogę dobrac za free akcesoria do tego modelu

Napisano

nie wiem jakie są tam piasty ale mogę Ci powiedzieć że jeśli dba się o łożyska kulkowe i serwisuje się je co jakiś czas to kręcą się nie gorzej od maszynówek.  Minusem jest to że jest z tym trochę roboty i potrzeba pewnych umiejętności ( ale nie dużych ) 

Napisano

witam

Mam ten rower, przejechałem ok 500 km, nic się nie dzieje, co siedzi w środku, nie wiem, nie rozbierałem.

Jestem zadowolony z zakupu, choć cenę powinieneś lepszą wynegocjować, nie jest to rewelacja.

Zapytaj kolegę z formum - MarcinGoluch,

Myślę że lepszą ofertę Ci złoży.

Pozdrawiam

Napisano

Marcin Gutek

Jaki model (chodzi mi o serię i nr) są dźwignię hamulca jak i same hamulce?

Na stronie info Shimano Deore lecz nic poza tym

Jaka grubość szarych?

Napisano

Marcin Gutek

Jaki model (chodzi mi o serię i nr) są dźwignię hamulca jak i same hamulce?

Na stronie info Shimano Deore lecz nic poza tym

Jaka grubość szprych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.