SZ_ONY_ONE Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Witam Mam ktoś z fprum rower jak w temacie.?? Osprzęt niczego sobie lecz nigdzie nie ma mowy o piastach. Na forach różnego rodzaju można przeczytać że to kulkowe badziewie. To prawda? Do jakich Piast znanych firm można porównać takowe piasty (np shimano) Rower mogę zamówić w naszym mieście za cenę 5999zl z czego za 600zl mogę dobrac za free akcesoria do tego modelu
NajaraNy Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 nie wiem jakie są tam piasty ale mogę Ci powiedzieć że jeśli dba się o łożyska kulkowe i serwisuje się je co jakiś czas to kręcą się nie gorzej od maszynówek. Minusem jest to że jest z tym trochę roboty i potrzeba pewnych umiejętności ( ale nie dużych )
phoe Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Giant trochę lepiej cenowo wychodzi od innych rowerów bo dają głownie badziewne koła, cała tajemnica lepszej ceny.
Marcin_Gutek Napisano 6 Czerwca 2016 Napisano 6 Czerwca 2016 witam Mam ten rower, przejechałem ok 500 km, nic się nie dzieje, co siedzi w środku, nie wiem, nie rozbierałem. Jestem zadowolony z zakupu, choć cenę powinieneś lepszą wynegocjować, nie jest to rewelacja. Zapytaj kolegę z formum - MarcinGoluch, Myślę że lepszą ofertę Ci złoży. Pozdrawiam
SZ_ONY_ONE Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Napisano 9 Czerwca 2016 Marcin Gutek Jaki model (chodzi mi o serię i nr) są dźwignię hamulca jak i same hamulce? Na stronie info Shimano Deore lecz nic poza tym Jaka grubość szarych?
SZ_ONY_ONE Napisano 10 Czerwca 2016 Autor Napisano 10 Czerwca 2016 Marcin Gutek Jaki model (chodzi mi o serię i nr) są dźwignię hamulca jak i same hamulce? Na stronie info Shimano Deore lecz nic poza tym Jaka grubość szprych?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.