KlaZz Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Witam miałem problem piszczały mi hamulce ale wymieniłem tarcze i klocki i miałem jakieś 2-3 tygodnie spokoju i teraz znowu się to powtórzyło czego może być to wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Klocków , niektóre tak mają. Zainwestuj w organiki i masz spokój. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Możliwe, źe hamulce mają mały wyciek i zabrudziły nowe części. Najlepiej wyjąć okładziny i zobaczyć czy nie mają oleju na sobie. Jeśli hamulce piszczą ale hamują dobrze to faktycznie można zmienić na żywiczne okładziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaZz Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 a jeżeli mają ten wyciek to co trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Zależy jaki to hamulec. Avid sprzedaje zestawy serwisowe do swoich hamulców , shimano nie i w tym przypadku trzeba kupić cały zacisk. Można też dorobić uszczelki w firmie tym się zajmującej , wyjdzie taniej ale nie zawsze one idealnie pasują. Wielu forumowiczów dorabiało w GG trading i nikt nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Możliwe, źe hamulce mają mały wyciek i zabrudziły nowe części. Najlepiej wyjąć okładziny i zobaczyć czy nie mają oleju na sobie. Shimano i mały wyciek heh, dobre, to są oszczaluchy, jak bobaski, leją pod siebie. Ale z tym olejem masz racje, jak po wyjęciu klocki maja mokre blachy to zacisk w kosz. No można w gg trading próbować. Niech zgadnę ... br m447? Lepiej kupić tektro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi