KlaZz Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Witam miałem problem piszczały mi hamulce ale wymieniłem tarcze i klocki i miałem jakieś 2-3 tygodnie spokoju i teraz znowu się to powtórzyło czego może być to wina Cytuj
Ychu Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Klocków , niektóre tak mają. Zainwestuj w organiki i masz spokój. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj
CentrumRowerowe Napisano 6 Czerwca 2016 Napisano 6 Czerwca 2016 Możliwe, źe hamulce mają mały wyciek i zabrudziły nowe części. Najlepiej wyjąć okładziny i zobaczyć czy nie mają oleju na sobie. Jeśli hamulce piszczą ale hamują dobrze to faktycznie można zmienić na żywiczne okładziny. Cytuj
KlaZz Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Napisano 7 Czerwca 2016 a jeżeli mają ten wyciek to co trzeba zrobić Cytuj
Ychu Napisano 7 Czerwca 2016 Napisano 7 Czerwca 2016 Zależy jaki to hamulec. Avid sprzedaje zestawy serwisowe do swoich hamulców , shimano nie i w tym przypadku trzeba kupić cały zacisk. Można też dorobić uszczelki w firmie tym się zajmującej , wyjdzie taniej ale nie zawsze one idealnie pasują. Wielu forumowiczów dorabiało w GG trading i nikt nie narzekał. Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 8 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2016 Możliwe, źe hamulce mają mały wyciek i zabrudziły nowe części. Najlepiej wyjąć okładziny i zobaczyć czy nie mają oleju na sobie. Shimano i mały wyciek heh, dobre, to są oszczaluchy, jak bobaski, leją pod siebie. Ale z tym olejem masz racje, jak po wyjęciu klocki maja mokre blachy to zacisk w kosz. No można w gg trading próbować. Niech zgadnę ... br m447? Lepiej kupić tektro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi