cubexc Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Witam poszukuje dobrego uchwytu na telefon najlepiej gdyby był jakoś mocowany do mostka ale do kierownicy też może być. Mój telefon to microsoft lumia 640 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Jeśli nie potrzebujesz wodoszczelności to może Finn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubexc Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Jeśli nie potrzebujesz wodoszczelności to może Finn? Raczej nigdy mnie jeszcze deszcze nie złapał podczas jazdy a po drugie nie chce żadnych pokrowców bo to utrudnia przesuwanie mapy i chciałbym żeby dość dobrze trzymał telefon ponieważ często będe wjeżdżał do lasów i jeździł po nierównościach więc nie chciałbym rozwalić telefony na pierwszym lepszy dołku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 No to Finn może się okazać dobrym pomysłem. W sieci jest sporo testów, masz tutaj pierwszy lepszy http://www.blogmtb.pl/2014/08/finn-test-rowerowego-uchwytu-na.html?m=1 Sam sobie zamówię, jak znów pojawi się w promo cenie, bo przegapiłem ostatnio. Moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Ja właśnie kupiłem ostatnio Finna 1.0 i podczas wkładania telefonu 4.5 calowego po prostu mi pękł... Kupiłem go od osoby prywatnej która miała kilka sztuk w naprawdę dobrej cenie i nie wiem czy to nie była jakaś wadliwa partia bo przeszperałem cały internet i nikt nie napisał o uszkodzeniu... Jedynym problemem tego uchwytu jest to że na kierownicach 31.8mm mocuje się go pod kątem przez co telefon nie jest na wprost w naszym kierunku, ja akurat pod szlifowałem sobie jeden bok... Jednak kupiłem teraz Finna 2.0, podobno jest grubszy i twardszy, zamówiłem go w Komputroniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hopearrow Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Ja kupiłem swoje w teletorium. Mają tam kilka uchwytów rowerowych, ja ze swojego jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubexc Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Ja właśnie kupiłem ostatnio Finna 1.0 i podczas wkładania telefonu 4.5 calowego po prostu mi pękł... Kupiłem go od osoby prywatnej która miała kilka sztuk w naprawdę dobrej cenie i nie wiem czy to nie była jakaś wadliwa partia bo przeszperałem cały internet i nikt nie napisał o uszkodzeniu... Jedynym problemem tego uchwytu jest to że na kierownicach 31.8mm mocuje się go pod kątem przez co telefon nie jest na wprost w naszym kierunku, ja akurat pod szlifowałem sobie jeden bok... Jednak kupiłem teraz Finna 2.0, podobno jest grubszy i twardszy, zamówiłem go w Komputroniku... Daj znać jak się sprawuje ten grubszy finn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondzio55 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Witam , a zobacz taki uchwyt http://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-na-telefon-smartfon-od-3-do-6-i6160967753.html , sam go używam i jestem z niego zadowolony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjacek25 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 A zna ktoś może uchwyt, pokrowiec na kierownicę do telefonu 6,44 cala? Najlepiej z miejscem na włożenie powerbanka. Wysłane z mojego T8 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.