Skocz do zawartości

[uchwyt na telefon] na kierownicę lub mostek

cubexc

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nie potrzebujesz wodoszczelności to może Finn?

Raczej nigdy mnie jeszcze deszcze nie złapał podczas jazdy a po drugie nie chce żadnych pokrowców bo to utrudnia przesuwanie mapy

i chciałbym żeby dość dobrze trzymał telefon ponieważ często będe wjeżdżał do lasów i jeździł po nierównościach więc nie chciałbym rozwalić telefony na pierwszym lepszy dołku

Ja właśnie kupiłem ostatnio Finna 1.0 i podczas wkładania telefonu 4.5 calowego po prostu mi pękł...

Kupiłem go od osoby prywatnej która miała kilka sztuk w naprawdę dobrej cenie i nie wiem czy to nie była jakaś wadliwa partia bo przeszperałem cały internet i nikt nie napisał o uszkodzeniu...

Jedynym problemem tego uchwytu jest to że na kierownicach 31.8mm mocuje się go pod kątem przez co telefon nie jest na wprost w naszym kierunku, ja akurat pod szlifowałem sobie jeden bok...

Jednak kupiłem teraz Finna 2.0, podobno jest grubszy i twardszy, zamówiłem go w Komputroniku...

Ja właśnie kupiłem ostatnio Finna 1.0 i podczas wkładania telefonu 4.5 calowego po prostu mi pękł...

Kupiłem go od osoby prywatnej która miała kilka sztuk w naprawdę dobrej cenie i nie wiem czy to nie była jakaś wadliwa partia bo przeszperałem cały internet i nikt nie napisał o uszkodzeniu...

Jedynym problemem tego uchwytu jest to że na kierownicach 31.8mm mocuje się go pod kątem przez co telefon nie jest na wprost w naszym kierunku, ja akurat pod szlifowałem sobie jeden bok...

Jednak kupiłem teraz Finna 2.0, podobno jest grubszy i twardszy, zamówiłem go w Komputroniku...

Daj znać jak się sprawuje ten grubszy finn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...