kszpa Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Witam,Chciałem pokazać co zrobiłem z kupionym Huraganem[emoji1]Stan przed:Stan obecny: Edytowane 5 Czerwca 2016 przez durnykot pkt 2b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Dobra robota Popraw temat bo zaraz poleci do kosza http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofSz Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Super - duże brawa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 brawo to lakier samochodowy czy proszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszpa Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Lakier samochodowy. Rama wcześniej wypiaskowana. Kolor chciałem jasny, jak w oryginale, lecz wyszedł ciemny. Ale teraz mi sie podoba :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Piękny,miałem kiedyś co takiego pod nazwą REKORD.Przepadł bezpowrotnie,poza moimi obecnymi tez myślę o zrobieniu czegos takiego.Zrobiłem podobną akcję z rowerem dla teściowej,ale to nie to samo co dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Wiesz zawsze możesz ten kolor zmienić Dawał jakiś podkład antykorozyjny twój lakiernik? Psiknąłeś go szajsem do profili(zapomniałem nazwy) zamkniętych? Ogólnie powiem Ci, że na plus w tm rowerze na pewno są oryginalne heble, jaka na swoje czasy to naprawdę, pamiętam że prawie zęby sobie wybiłem jak kupiłem takiego , trochę przerobionego Huragana, miał jakieś stożkowe, współczesne obręcze i piasty Tiagra.I ja bym go osobiście wzbogacił o jakiś fajny, dobrej klasy retro osprzęt Campy albo 105-kę, zupełnie inna jazda i wygląd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszpa Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Nie psikałem go niczym. Lakiernik na pewno dawał podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Koledze bardziej chodziło o zabezpieczenie ramy od wewnątrz. Znaczy się od środka. Ja swoje ramy jedną potraktowałem preparatem antykorozyjnym do profili zamkniętych a drugą terosonem vr500. Można jeszcze sposobem @IvanaMtb zrobić i ramę potraktować olejem lnianym. Uważam, że warto ramę i widelec zakonserwować od środka. A... I oczywiście fantastyczna robota. Rower świetnie się prezentuje. Tapatalk i wszystko jasne[emoji41] Edytowane 25 Czerwca 2016 przez 100lar3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 W rzeczy samej, to już ponad 20 to letnie rury więc warto by je zabezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 I dodam, żebyś dbał o stery bo to chyba najbardziej trudno dostępna rzecz w tym bike-u z racji nietypowego rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejka. Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Super robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi