Mod Team Puklus Napisano 5 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Witam, Jakiś czas temu pytałem o koła, ostatecznie zdecydowałem sie kupić cranki. Ale żeby nie było za łatwo, nie mogę znaleźć takich jak mi trzeba. Stąd moje pytanie, bo o ile sie orientuję do przedniej piasty bez problemu można wykonać, tudzież kupić adaptery na 9, 15 czy 20mm, jak wygląda sprawa z tylną piasta ? Konkretnie chodzi mi o piastę z Cobaltów, Albo znajdę koła co mi pasują piasta na tył, albo na przód ... wiadomo coś, muszę przerobić. Opcja z nie pasującym tyłem mi bardziej się podoba i będę ją potrzebował przerobić ze 12x142, na typowe 9x135. Czemu tak archaicznie? Bo tu z kolei nie mogę znaleźć ramy w moim rozmiarze na 12x142 ... i tak w kółko. Czy ktoś sie orientuje, czy tylko trzeba wymienić samą oś czy może piasty pod 9mm były deczko inne ? Ciężko znaleźć info o tych kołach, to dość rzadkie okazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.