Hamma Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Dzień dobryPotrzebny mi jest rower do codziennej jazdy po mieście i po ścieżkach leśnych-calodzienne wycieczki w weekendy.Koła koniecznie 28". Mam 157 cm wzrostu i nie mam możliwości przymierzenia roweru. Muszę kupić przez internet "w ciemno".Spodobala mi się gazela 3.0,ale czy amortyzacja pozwoli na obniżenie siodełka żeby nie było dla mnie za wysoko?Wklejam linkhttps://m.centrumrowerowe.pl/rowery/trekkingowe/p,rower-gazela-3-0-bialy-romet,432157.htmlMoże polecacie jakieś inne? Chciałabym najchętniej kross lub Romet.Myślałam też o jakimś rowerze miejskim ale czy on by się sprawdził w cały dzień w lesie?Od razu dziękuję za wszystkie porady! Edytowane 5 Czerwca 2016 przez durnykot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Siodełko da się obniżyć - zresztą praktyka pokazuje że amortyzację w sztycy prędzej czy później i tak szlag trafi, wiec tym akurat bym się nie przejmował. Za te pieniądze bardzo dobry wybór - to tak na marginesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Nie mam pewności czy sztycę da się obniżyć do wymaganej wysokości . Ten ,, amorek " jednak swoją długość ma . Ale .... nawet gdybyś musiała wymienić sztycę na normalną to ten rower za taką cenę jest dobrym zakupem . Rower miejski na leśne czy w ogóle długie wycieczki raczej marnie się nadaje . Trekking po prawdzie też woli jeździć po twardym ale powinien dać radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi