kabazeze Napisano 4 Czerwca 2016 Napisano 4 Czerwca 2016 Witajcie. Mam do wyboru 2 rowery: Unibike Mission: http://www.unibike.pl/unibike2015/mission29.php Wersja z ramą 19" i kołami 29" Czy też: Kross Hexagon X9 z manetkami Shimano Acera: http://www.kross.pl/pl/2014/mtb/hexagon-x9 Jazda głównie po parkach, lasach i innych terenach.
misiojedzie Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Kross, oprócz nieznacznie mniejszej wagi (i tak pewnie załadujesz jakieś torby) ma hydrauliki i lepsze przerzutki. pzdr
nemo2009 Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Kross Hexagon X9 z manetkami Shimano Acera: HEXAGON X9 | Kross | Górskie | MTB Ten model będzie lepszym wyborem,mimo niemodnych kół. Może sprzedawca podmieniłby widelec na XCR,za małą dopłatą i .
kabazeze Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Napisano 5 Czerwca 2016 Hexagon jest używany. Generalnie mam teraz Unibike tylko strasznie nie wygodny jak dla mnie..
Rulez Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Ale jaki masz Unibike, są różne modele ... poza tym Unibike mają ramy dłuższe niż Kross Hexagon, Hexagon to coś jak rower crossowy tylko na innych kołach ...
kabazeze Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Napisano 5 Czerwca 2016 Mam unibike Mission taki jak z linku w 1 post.
hb62 Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Dzień dobry. Od dwóch lat jestem posiadaczem Unibike Mission i jeszcze wczoraj poleciłbym ten rower bez wahania. Bardzo dobrze się "sprawował". Dzisiaj niestety zauważyłem pęknięcie ramy nad spawem w miejscu mocowania sztycy siodełka. Wcześniej tego nie widziałem. Moje rozżalenie jest o tyle większe, że gwarancja minęła 19 maja 2016 roku i zastanawiam się co z tym fantem zrobić.Dlatego też proszę mocno zastanowić się nad wyborem roweru od różnych producentów. Warto popytać praktyków i sprawdzić warunki gwarancji. Ja kupiłem po zasięgnięciu szeregu porad i podpowiedzi i zaważyła porada sprzedawcy (właściciela sklepu), że nie wspomnę o ograniczonym budżecie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.