Skocz do zawartości

[szosa] Silverback Scento 2 Sora - warto?

ikris

Rekomendowane odpowiedzi

nie jest zly, dasz rogi lub lemondke i ladnie ulozysz sie na rowerze. popatrz tez na te Sarnę: http://allegro.pl/rower-szosowy-capriolo-speedster-alu-shimano-sora-i6165132451.html. kupilem ja w zeszlym roku za 1250pln, troche pojezdzilem z prosta kierownica. teraz ma baranka, korba bez zmian, przerzutki, przod Sora, tyl Campagnolo , plus kaseta tez od Campy. ladnie to chodzi pod klamkomatetkami Campagnolo. jesli masz wiekszy budzet to zobacz te sztuke: http://allegro.pl/nowa-szosowka-carbon-campagnolo-rama-52-55-58-i6223651068.html, chca za nia 2050 z przesylka, poza aledrogo. 

właśnie o to chodzi, że w zasadzie nie wykorzystuje barana i dlatego chce prosta kierownice. Klamko manetki sprawuje się bardzo dobrze, ale aż tak nie będę za nimi tęsknił :) dlatego decyzja o dobrych podzespołach i prostej kierownicy.

W zasadzie kwestie logistyczne, serwisu i gwarancji. Trochę dziwne, że skasowali ogłoszenie, a pamietam że mieli kilka sztuk.

I ja, ale chyba w takim układzie bardziej 540 FB. Jednak lepsze mam przerzutki.

Mnie kusi ten Silverback, ale z takim podejściem słabo to wygląda. Sprawdzałem też ich stronę www i trochę mało profesjonalnie się prezentuje. W zasadzie mam 50 km do siedziby firmy, ale chyba jednak wezmę 520 FB. 540 FB chciałbym, ale nie starczy mi funduszy, tym bardziej że poza samym zakupem w decathlonie to trochę trzeba zainwestować dodatkowo w nowego tribana.

Jednak dostałem odpowiedź ze sklepu. Okazało się, że był to ostatni model i sprzedali - pewnie stacjonarnie. Bardzo konkretnie, rzeczowo i na wysokim poziomie odpisali.

Na szczęście dobrze, że nie kliknąłem, bo ten wystawiony był za duży dla mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...