kakaromcio Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Witam, Z góry chcę przeprosić za zakładanie nowego wątku bo jest pare podobnych, ale szukam i szukam i znaleźć nie moge konkretnej odpowiedzi, a mianowicie kupiłem ostatnio domaina 302 wszystko pieknie ale zauważyłem, że ma lekkie luzy na tulejach (szczególnie po stronie tarczy) i moje pytanie jest czy to przypadłosc 302, takie lekkie luzy są do przyjęcia ? Czy można tak jeździć dalej czy raczej trzeba będzie je wymienić ? Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Jeśli tego podczas jazdy nie czuć to można jeździć. Jeśli natomiast dolne golenie przestają współgrać z górnymi to wiedz iż coś się dzieje - trzeba by to zrobić. Luzy robią się z czasem w każdym widelcu , poszukaj tuleje albo całe lagi , wymień i masz spokój. Nie przesadzaj też z rozmiarem tarczy - im większa tym szybciej łapie luzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Chłopie, to jest Domain, to ma mieć 200mm A że ma luzy, pewnie ma na koncie z 30 000km, i mało był dbany. Tuleje są do kupienia i wymiany. Zagadaj z Piotrem z activi, on powinien ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Chłopie, to jest Domain, to ma mieć 200mm Nie sprawdzałem co to jest , ale po nazwie średnio Tak patrzę i faktycznie nie wygląda źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 No golenie 36 czy 38mm ... tak że tego. Wielkość tarczy dobiera sie do widelców XC, reszta ma tzw. wyongo na to jaka tam tarcza siedzi, a domain ma chyba min 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakaromcio Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Dobra dzięki, pocieszyliście mnie trochę. Podczas jady nie czuć tego ale troche mnie to wkurza, że na postoju jak wcisne przedni hampel to troche "buja się". Dodam też, że to 2k14 wiec chyba tyle nie ma przejechane, chociaż kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Skoro ma 2 lata i ma luzy był smarowany piaskiem, opiłkami w zasypce szklanej ... gratuluje zakupu. Albo zwiedził kawał świata bardzo szybko. Nie myśl że ślizgi kupisz za 20zł, a jest ich 4, wymiana tez swoje zje. 200-300 nie twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi