najtel Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Witam, kupilem klocki hamulcowe na wymiane i nie wiem jak sie za to zabrac. Wygladaja one tak: W jakiej kolejnosci mam dac te podkladki i ktore maja byc miedzy ramionami? Pozdrawiam Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Tak jak one są na klocku, odsuwadz tylko tak , żeby półokrągła była z jednej i z drugiej strony a reszta tak zostaje. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najtel Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Dzieki Czyli tu gdzie czerwona linia daje ramie, a kolejnosci i ukladu podkladek nie zmieniam ? Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najtel Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Dzieki Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.