kambala Napisano 2 Czerwca 2016 Napisano 2 Czerwca 2016 Witam, szukam zestawu opon ( lasy, parki, szutry,lekkie góry, czasem asfalt) bo moje Roket Ron przód i Racing Ralph tył dociągają do końca. Na teraz mam zestaw 2,25 ale wracam chyba do 2,1 bo nie planuje takich wypraw jak w zeszłym sezonie ( wysokie góry) Nie ukrywam ze ważna dla mnie jest tez waga i opory toczenia, myślałem o zestawie Vittoria Barzo i Vittoria Mezcal bo słyszałem dużo dobrych opinii szczególnie o wersjach G+, ale zastanowię się nad innymi propozycjami.
nemo2009 Napisano 2 Czerwca 2016 Napisano 2 Czerwca 2016 moje Roket Ron przód i Racing Ralph tył Właśnie te opony idealnie nadają się do twoich zastosowań
kambala Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Napisano 2 Czerwca 2016 ech....tego zestawu nie kupiłem przypadkowo, wiem ze to fajny sprzęt- chce zmian, przede wszyskim Ron się uslizguje na sypkim....dlatego pytam o opinie o innych.
FUSEE Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Dlaczego nikt nie zaproponuje speialized renegade s-works?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.