Skocz do zawartości

[Pomorze] Najbardziej wypasiona, najeżona atrakcjami trasa MTB od Niemiec do Rosji

zws

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 

Jakiś już czas przygotowuję się do pierwszej w życiu nadmorskiej wyprawy rowerowej wzdłuż Pomorza.

Założeniami wyjazdu są: Jazda możliwie blisko brzegu, unikanie dróg asfaltowych, szwendanie się rowerem mtb od atrakcji do atrakcji, bez ciśnienia na dzienne przebiegi. Noclegi w agroturystykach lub namioty na campingach, obiady w barach. Wyjazd lipiec/sierpień (tak, wiem że to najgorszy termin).

Prosiłbym osoby, które mieszkają na wybrzeżu lub często bywają i znają okolice o zerknięcie na przygotowaną przeze mnie trasę i przekazanie swoich opinii. Może gdzieś droga jest nieprzejezdna, albo pominąłem jakieś ciekawe miejsca, albo lepiej będzie pojechać inaczej niż zaplanowałem.

Będę wdzięczny za wszelkie uwagi. W razie potrzeby chętnie pomogę przy planowaniu tras w Karkonoszach, G.Izerskich, Rudawach czy G.Kaczawskich :)

Link do trasy: https://www.google.com/maps/d/edit?hl=pl&authuser=0&mid=1PLMRcnLjx_9yPxxWEZREhMVFgis

Trasa  została stworzona na bazie informacji z internetu, opisów szlaków, relacji z wyjazdów, pytań na forach itp. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...