Gość Napisano 1 Czerwca 2016 Napisano 1 Czerwca 2016 Hej, szukam spodenek i nie wiem co wybrać: Na oku mam: Berkner Team New - miałem w ręku zwróciłem uwagę tylko na wkładkę (żelowa) i robi super wrażenie (229zł) Forza z Czerwoną/Pomarańczową wkładką (czy czerwona to LaFonte Rekord Carbon?) (125zł) BCM Novatext Vezuvio R3 wkładka Record Carbon (to wkładka LaFonte Rekord Carbon czy jakaś inna?) 175 Podsumowując: Berkner super wkładka Forza cena BCM Novatex sensownie wykończone nogawki silikonem, zamiast wąskiego paska szeroki, istnieje szansa że będą dobrze się trzymać. Pytania: Czy czerwona wkładka z Vezuvio to ta sama co czerwona w Forza czyli LaFonte Rekord Carbon? (logo na wkładce wydaje się być inne) Czy warto dokładać to wkładki żelowej Berknera? Która z nich nada się najlepiej na dłuższe wyjazdy, nawet całodzienne.
siimon Napisano 2 Czerwca 2016 Napisano 2 Czerwca 2016 Mi Pani z Forzy do długich dystansów poleciła pomarańczową wkładkę. Takie też spodenki będę zamawiał.
gracja92 Napisano 3 Czerwca 2016 Napisano 3 Czerwca 2016 Ja właśnie kupiłam spodenki kolarskie i jestem bardzo zadowolona, myślałam z początku że cena trochę przesadzona, ale naprawdę dobrze się sprawdzają.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.