zac__k Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Cześć Witam Wszystkich! Chciałem sie podzielić renowacją mojej ukrainy, zrobiłem przy tym filmik, jeśli się wam spodoba dajcie strzałkę w górę (tą po lewej, obok filmu) no i udostępniajcie na facebooku http://www.boredpanda.com/old-bike-restoration-timelapse-marcel-ka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Nie no, szacunek Szczęka mi walnęła o podłogę! Zastanawiam się, co jest lepiej zrobione, odbudowa Ukrainy czy ten film poklatkowy. Jedno i drugie świetne.Ten filmik może wręcz służyć, jako film instruktażowy np. jak złożyć piastę typu torpedo. Trochę dłubię w rowerach i zdarzało mi się popełnić filmiki poklatkowe, wiec wiem, ile czasu zajmuje jedno i drugie. Co dłużej trwało, odbudowa roweru czy zmontowanie filmu? W każdym razie jak mawiają angole Both thumbs up! P.S. Stery i suport skręciłeś na sucho!!! Będziesz się za to smażyć w rowerowym piekle Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Garlock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zac__k Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Nie no, szacunek Szczęka mi walnęła o podłogę! Zastanawiam się, co jest lepiej zrobione, odbudowa Ukrainy czy ten film poklatkowy. Jedno i drugie świetne.Ten filmik może wręcz służyć, jako film instruktażowy np. jak złożyć piastę typu torpedo. Trochę dłubię w rowerach i zdarzało mi się popełnić filmiki poklatkowe, wiec wiem, ile czasu zajmuje jedno i drugie. Co dłużej trwało, odbudowa roweru czy zmontowanie filmu? W każdym razie jak mawiają angole Both thumbs up! P.S. Stery i suport skręciłeś na sucho!!! Będziesz się za to smażyć w rowerowym piekle Hehe dzięki Nic na sucho, po prostu na czas robienia animacji nie chciałem się babrać w smarze. Sporo czasu zajęło przygotowanie części i szukanie zamienników np.korby. Minęło kilka miesięcy zanim wszystko było gotowe do poskładania, a sam film zajął około miesiąca 2-3 godzinki dziennie. Projekt jest skończony od kilku miesięcy, i postanowiłem wrzucić filmik na boredpanda, byłoby spoko gdyby wylądował u nich na fejsie, więc jeśli się podoba proszę o vote up im więcej głosów tym większa szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Czapki z głów , ciężko stwierdzić co robi większe wrażenie, rower czy film ? Świetna robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Toż to szok ! Lubię to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zac__k Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Toż to szok ! Lubię to... dzinx fajnie ze się podoba, możesz polubić na boredpanda, każdy vote sie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejka. Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Bardziej jestem fotografem amatorem (25 lat intensywnie fotografujacym) niz kolarzem ......... i powiem ...... jestem pod bardzo duzym wrazeniem filmu...... szacun ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi