radar Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Coby jeszcze bardziej zareklamować imprezę bydgoską, jednocześnie wspomagając tamtejszych rowerzystów i rowerzystki. A może ktoś przez to Forum tam trafi Byłem na ostatniej i z czystym sumieniem mogę polecić ! Oby tak dalej Może kiedyś będą podobne tematy: "Toruńska Masa Krytyczna", "Włocławska Masa Krytyczna" Bydgoska Masa Krytyczna P.S. wszelkie podobieństwa do reklamy zamierzone :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon69 Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Coby jeszcze bardziej zareklamować imprezę bydgoską, jednocześnie wspomagając tamtejszych rowerzystów i rowerzystki. A może ktoś przez to Forum tam trafi Byłem na ostatniej i z czystym sumieniem mogę polecić ! Oby tak dalej Może kiedyś będą podobne tematy: "Toruńska Masa Krytyczna", "Włocławska Masa Krytyczna" Bydgoska Masa Krytyczna P.S. wszelkie podobieństwa do reklamy zamierzone :wink: Pozdrawiam.Właśnie poprzez to Forum tam trafiłem tj. na ostatnią masę.Podziękowania dla Snuffiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Przypominam! W ten piatek (29.09) znow widzimy się pod łuczniczką! Serdecznie zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.