Pawcik Napisano 31 Maja 2016 Napisano 31 Maja 2016 Witam, czy ktoś mi może polecić siodełko rowerowe podobne do Velo Plush piankowe z kanałem wentylacyjnym które już jest niedostępne w sprzedaży. Przeglądam Allegro, sklepy rowerowe, ale podobnego nie mogę znalezć a chciałbym podobne bo już do takiego mój tyłek się przyzwyczaił Teraz mam wymiary siodełka: długość 262mm szerokość 165mm Pozdrawiam
Prix Napisano 1 Czerwca 2016 Napisano 1 Czerwca 2016 Może takie: http://rowertak.pl/product-pol-204-Siodelko-rowerowe-VELO-Plush-Deep-Channel-Meskie.html -nieco mniejsza grubość warstwy amortyzującej pianki względem starszego typu.
Pawcik Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Napisano 1 Czerwca 2016 Widziałem to siodełko w tym sklepie, i nawet byłem zdecydowany je kupić bo z tego co szukałem jako jedyny sklep w Polsce je miał tylko zrezygnowałem bo po zadaniu pytania brak jakiegokolwiek odzewu ze strony sklepu.
Pawcik Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Napisano 2 Czerwca 2016 11 dni, to gołębiem już bym szybciej dostał odpowiedz
Prix Napisano 15 Czerwca 2016 Napisano 15 Czerwca 2016 Wpisując w przeglądarkę " Siodełko ATB z otworem 255x160mm czarne" można dostać "kopie" starszego siodełka Velo. Różni się głównie mocowaniem- wyższe, prowadnice krótsze, wykonane z grubszej stali. Kształt, rozmiar, twardość, bardo podobne.
Prix Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Jednak nie jest bardzo podobne, jest węższe, inaczej wyprofilowane.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.