Itam Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Witam, Mam ogromną prośbę, czy ktoś mógłby pomóc w ustaleniu roku produkcji dwóch amortyzatorów rock shox sid? Jestem na kupnie i mam dwie oferty i chciałbym wybrać jak najlepiej, a niestety po kontakcie z przedstawicielem rock shoxa na polski rynek zostałem odprawiony z kwitkiem, to szukam pomoc u jakże zapewne znających się na rzeczy specjalistów z forum, Przy okazji chciałbym się doradzić, który amortyzator sid będzie lepszym wyborem, jeden to sid race, jego numer seryjny to 06T90013956, a drugi to sid team, obydwa wyglądają na bardzo zadbane i obydwa są w podobnej cenie. Główne zastosowanie, to sporadyczny maratony xc, ale głównie, to wypady do lasu dla dobrej zabawy, choć czasem rower dostaje w kość dodaje zdjęcia obydwóch amorków. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkoko123 Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 2009 rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itam Napisano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Dzięki za odpowiedź, ale ten rocznik odnosi się do sid race czy team? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkoko123 Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 do numer w pytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itam Napisano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Czyli do sid race. A ktoś może pomóc z ustaleniem rocznika sid team? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkoko123 Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 potrzebny numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itam Napisano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Właśnie wszystkie zdjęcia które dostałem tego sid team, są tak zrobione że numeru nie widać, a czy są jakieś znaczące różnice w tych dwóch amorach jeśli chodzi o zastosowane technologię ? Bo szczerze powiem nie mam pojęcia, który wybrać? Czy może tak rocznikowo nie młode amortyzatory odpuścić sobie i szukać czegoś młodszego? Choć przyznam, że pod koła 26 naprawdę ciężko znaleźć jakiegoś sida bądź rebe w cenie, która nie szokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Sid Team prawdopodobnie jest z 2009-2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkoko123 Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 team był zawsze technologicznie wyższym modelem niż race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itam Napisano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Czyli lepszą opcją wyboru będzie ten sid team, skoro rocznikowo są zbliżone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkoko123 Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itam Napisano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 ok dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi