Robinek9 Napisano 31 Maja 2016 Napisano 31 Maja 2016 (edytowane) Witam szanowne społeczeństwo tego forum. Z uwagi na to, że poprzedni zakup (rower MTB) okazał się nie do końca trafnym wyborem (po co "góral" na szosę) od dłuższego czasu zastanawiam się nad zmianą , i tu właśnie zaczynają się schody, na co??? Chciałbym obecny rower (bulls bushtail) sprzedać i zakupić trekking/miejski. budżet 2000-2500 zależy za ile sprzedam obecny (jest doinwestowany więc myślę że coś około 2 tys. powinienem za niego otrzymać) Proszę o pomoc, ażeby znów nie strzelił sobie w kolano- obecny rower nie jest zły, ale gdy wsiadłem na trekking i po przejechaniu około 30 km zrozumiałem, że jazda na MTB na szosie i delikatnym szutrze jest pomyłką, zamierzam robić coraz dłuższe trasy (obecnie 30-50 km i mam dość) i stąd moja decyzja o zmianie. Z góry dzięki za pomoc Edytowane 31 Maja 2016 przez Robinek9 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi