bzx Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Hej, Moje obecne hample to Formula C1, tarcza przód 200mm, tył 180mm. Rozważam wymianę na hample XT. Pytanie brzmi: czy zaciski XT byłyby kompatybilne z tymi tarczami Formula? W jaki sposób to sprawdzić? Wujek gugl mówi że powinno być ok, ale zbyt wielu informacji w tym temacie nie znalazłem.. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Będą. W facie mam C1 + Icetechy, a w normalnym SLX + tarcze Formula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzx Napisano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Super, dzięki panowie! @tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.